SlovenščinaEnglish

 

Kako do nas | Kontakti


Vizija

Želimo biti najučinkovitejše, najinovativnejše in tehnološko najbolj izpopolnjeno podjetje v gozdarski dejavnosti v Sloveniji. Vizija zajema celoto naših dolgoročnih teženj in pričakovanj, ki jih želimo doseči v prihodnosti.

Na GG Bled stalno posodabljamo mehanizacijo za gozdno proizvodnjo predvsem v smeri najsodobnejših tehnologij za strojno sečnjo, kjer že dlje časa zasedamo vodilno mesto v Sloveniji.

GG Bled - vizija in poslanstvo: Pokljuka GG Bled - vizija in poslanstvo: Pokljuka

Poslanstvo

Na GG Bled učinkovito in odgovorno izvajamo vsa gospodarska dela v gozdovih ter odkupujemo vse gozdne lesne  sortimente od lastnikov gozdov v Sloveniji, za vzajemno korist lastnika družbe in ostalih deležnikov. V poslanstvu je opredeljena naša vsakodnevna dejavnost, naš temeljni namen poslovanja in osnovna usmeritev družbe.

 

Naša najpomembnejša naloga je izvesti delovni proces od poseka drevja do prodaje lesa kupcu stroškovno učinkovito, kakovostno in odgovorno do gozdnega okolja. Osnovna razlika sedanjega poslanstva v primerjavi s tem, kako želimo biti prepoznavni v prihodnosti, se nanaša na teritorialno pokrivanje odkupnega trga. Želimo pokrivati zahodno, osrednjo in severno Slovenijo ter postati tesen poslovni partner tako velikega kot malega gozdnega posestnika v Sloveniji.
 

         © 2010 GG Bled d.o.o. Ljubljanska cesta 19, 4260 Bled, Slovenija | Vse pravice pridržane | O avtorjih